rod nduwèni 2621

Short Description:

Puteran ROD nduwèni
MODEL: OF2621
Fitur:
"Nylon 360 ° putar nduwèni rod Fishing kanggo boat.
"Material: Nylon.
"Warna: Ireng.
"Details Packaging: tas plastik + karton.
"Basa abnehmbar karo wangun kothak, gampang kanggo nginstal.
"Band Karet karo kunci bisa nggancaraken rod Fishing.
"Desain rotatable, sampeyan bisa nyetel amba rod Fishing karo alam, lokasi.
"Awak plastik Product, saben bagean bisa mbongkar Déwan, banget trep kanggo nindakake.
"Struktur produk punika prasaja, biaya dhuwur banget.


Detail produk

Tags Product

2621


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    WhatsApp Online Chat !