jog bali 2611

Short Description:

KAYAK SEAT BACK
MODEL: OF2611
Fitur:
"Dirancang karo paddler serius ing atine.
"Dhuwur kinerja thermoformed sit on top.
"Bahan Marine snaps Kuningan ngalangi.
"Ngarep lan mburi Multi-luwes nyudo solidly ngunci ing posisi jog.
"Tugas Heavy opsi webbing Pack dhuwur.
"Non-slip studded lumahing.
"Heavy tumpuk nyudo dikiataken.
"Non-teyeng.
"18-inch backrest dhuwur ing umpluk nyetak thermoformed iki wis ora padha ing syarat-syarat support kanggo loro ngisor lan ndhuwur bali.


Detail produk

Tags Product

2611_01 2611_02 2611_03 2611_04 2611_05 2611_06 2611_07 2611_08 2611_09 2611_10 2611_11 2611_12 2611_13


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    WhatsApp Online Chat !