rod wadah 2621

Pondok Description:

Puteran Rod wadah
modél: OF2621
Fitur:
"nilon 360 ° swivel wadah rod fishing pikeun kapal.
"Bahan: nilon.
"Warna: Hideung.
"Rincian bungkusan: kantong plastik + karton.
"Dasar pisah sareng bentukna pasagi, gampang pikeun masang.
"Band karét kalayan konci tiasa nyepetkeun rod perikanan.
"Design Rotatable, anjeun tiasa nyaluyukeun sudut rod fishing kalawan alam, lokasi.
"Awakna palastik Produk, tiap bagian tiasa ngaleupas assembly nu, pohara merenah pikeun ngalakonan.
"Struktur produk anu basajan, ongkos pisan tinggi.


jéntré produk

Tags produk

2621


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !