korsi deui 2611

Pondok Description:

KAYAK korsi deui
model: OF2611
Fitur:
"Dirarancang kalawan paddler serius dina pikiran.
"Kinerja High thermoformed linggih dina luhur.
"Kelas Kelautan snaps kuningan padet.
"Hareup jeung pungkur Multi-adjustable Straps solidly konci dina posisi korsi.
"Tugas beurat pilihan webbing pak aya.
"Non-dieunakeun dibeungkeut permukaan.
"Beurat stitched Straps bertulang.
"Non-karat.
"18 inci backrest jangkung on busa dijieun thermoformed ieu boga sarua dina watesan rojongan pikeun duanana handap jeung luhur deui.


jéntré produk

Tags produk

2611_01 2611_02 2611_03 2611_04 2611_05 2611_06 2611_07 2611_08 2611_09 2611_10 2611_11 2611_12 2611_13


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !